«Порошенко – державник. Він будує європейську державу для нас та наступних поколінь», – громадські активісти Дніпра

Громадські активісти Дніпра закликають усіх українців зробити правильний вибір на прийдешніх президентських виборах та підтримати Президента Петра Порошенка. Вони підкреслюють: Порошенко не дозволить Україні потрапити під вплив Росії.

Волонтер та довірена особа кандидата в Президенти України по 26 округу  Геннадій Бутенко зазначив, що останні п’ять років власного життя на 80 відсотків присвятив допомозі ЗСУ та воїнам АТО.

«Для мене відповідь на питання про те, хто має стати наступним Президентом України очевидна – Петро Порошенко. В 2014 році я на власні очі бачив бійців, які в кедах, без належної зброї воювали в зоні АТО. Зараз же я бачу позитивні зміни, які відбулися в українській армії. Побут, харчування, озброєння українських захисників колосально змінилися та знаходяться на дійсно якісному рівні. В усьому світі визнали: розбудував української армії протягом п’яти років – це справжній феномен», – сказав Геннадій Бутенко.

Він радить кожному українцю зважити всі здобутки, яких досягла Команда Прошенка, аби зробити правильний вибір на прийдешніх президентських виборах.

«Зараз вирішується доля держави. Це дуже важливо для майбутнього України. Вибори-2019 будуть вирішальними, тому приходьте на власні виборчі дільниці та віддайте свій голом за гідного кандидата. Моя думка незмінна – підтримки заслуговує лише Петро Порошенко», – підкреслив Геннадій Бутенко.

Батько десантника 25-ї бригади, загиблого в ІЛ-76 та голова ГО «Родинне коло» Сергій Ніконов говорить, що у 2014 році ситуація в Україні була складною. Син телефонував з бригади та просив привезти йому берці, бо на той час в армії не було нічого. За час президенства Петра Порошенка сталося багато важливих змін, які мають продовжуватися в подальшому.

«Я роблю свідомий вибір, адже бачу, що Порошенко – державник. Він будує державу для наступних поколінь. Наші діти загинули заради збереження  незалежної України. Сподіваюсь, що наші внуки зможуть жити в сучасній європейській державі, а не під російський гнітом. Саме тому я буду голосувати за Петра Порошенка», – додав Сергій Ніконов.