Андрій Павелко відкрив в Дніпропетровській області два нових футбольних поля зі штучним покриттям

17 квітня в Дніпропетровській області урочисто відкрилися два спортивні об’єкти європейського типу – спорткомплекс в Кам’янському та сучасний стадіон в Петриківці. Нові спортивні майданчики побудовані за сприяння президента Федерації футболу України Андрія Павелка.

к viber image 2019-04-17 , 21.47.29

Спортивний комплекс в Кам’янському включає в себе сучасне футбольне поле 100х70 зі штучним покриттям, трибунами, баскетбольним та волейбольним майданчиками, зоною воркауту і настільного тенісу, дитячим ігровим майданчиком, комплексом вуличних тренажерів, столиків для гри в шахи та шашки.

к viber image 2019-04-17 , 21.47.31

«Дівчата і хлопці – вихованці клубу« Надія»- тепер зможуть розвивати свою футбольну майстерність і безпечно тренуватися цілий рік. Тому відкриття нових зірок футболу, натхнених прикладом гравців юнацьких та національної збірної України різних років, які народилися тут, – Геннадія Литовченка, Артема Кравця, Олександра Сватка, які прославляли і прославляють місто Кам’янське на всеукраїнському та європейському рівні, – лише питання часу», – зазначив під час відкриття Андрій Павелко.

к viber image 2019-04-17 , 21.47.32

Крім того, новостворений стадіон в Петриківці став окрасою всього району. Раніше на місці стадіону було звичайне поросле травою поле. Зараз ділянка кардинально змінився. На весь район це єдиний спортмайданчик такого високого рівня.

п viber image 2019-04-17 , 21.48.18

Для повноцінного спортивного дозвілля місцевих жителів в селищі тепер є всі умови – професійне футбольне поле зі штучним покриттям, спортивні майданчики, бігові доріжки, тренажери для воркаута тощо.

п viber image 2019-04-17 , 21.48.23

«Я щасливий, що саме на рідній для мене Дніпропетровщині з’являються спортивні об’єкти такого високого рівня. Це вже зовсім інші можливості для юних футболістів, – підсумував Андрій Павелко.