Партійці Дніпропетровщини долучилась до святкування Дня вишиванки

В День вишиванки партійці Дніпропетровщини підтримали традицію та вдяглись в етнічний одяг. Члени обласного осередку партії підкреслили, що вишиванка єднає українців та надихає на майбутні успіхи країни.

Крізь віки різноманітні орнаменти сорочок та суконь захищали український народ від лихоліть. У червоних, синіх, жовтих, чорних кольорах візерунків закодовані головні народні цінності – щастя, вірність, любов та родинна пам’ять.

В різних регіонах України існує безліч різновидів та варіацій вишиванки. Та попри це, вона була, є та завжди залишатиметься символом цілісності, самобутності та міцності українського народу.

60584985_451051848975082_7935578775218028544_n (1)

Голова Дніпропетровської обласної територіальної організації партії «БПП- «Солідарність», народний депутат України Андрій Павелко зазначив, що українська вишиванка – не лише важлива частина культурної спадщини та прикраса національного вбрання. Вишиванка – справжній національний оберег. Вона передає традиції нашого народу від покоління до покоління, від заходу нашої країни до сходу.